pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Wednesday, December 22, 2010

saya nak masuk bloglist Ellen ..

Ellen's banner



okkay, nampak tak budak kecik kat atas tu ? sangat comel kan ? mata bulat macam nak telan orang jer .. hakhak! meh nak agah sikit .. cakk !

ekceli , Juan nak masuk dalam bloglist Ellen .. yer , Juan mmg suka menyemak dekat blog orang .. kali ni Kak Ellen pulak yang menjadi mangsa .. hakhak! tu la , sape suruh blog cantik sangat .. disebabkan Juan jeles , so Juan nak pergi semakkan blog beliau ..

bagi Juan , blog akak ni sangat cantik .. like a shiny sun .. tuan blog pon cantik .. ehem ..

entri akak shiny sun yang Juan paling suker adalah entri malam pertama .. serius klakar dowh .. hakhak! punyala sengal mamat tu pergi masukkan kepala kat mangkuk tandas .. mmg super mangkuk lah mamat tu .. hahaha .. 

okay , setakat ni dulu kot .. tak boleh nak lama-lama sebab Juan guna laptop kawan .. Juan punyer rosak .. tak boleh nak connect internet .. masalah apa Juan tak tahu .. argh .. tak boleh nak bw malam ni ..

kalau korang berminat sila halakan cursur korang ke sini ..






p/s   kepada 'si dia' , Juan mintak maaf banyak-banyak sebab tak dapat nak beramas mesra ngan awak malam ni .. lappy jantan Juan problem sikit .. nnt kita ramas lagi keh =.="

12 ribu orang sedang beromen ;D:

Ellen said...

TQ ya kerana sudi join..hehe

Alya_Amor said...

paham2 =)) huhu

Ain Atika said...

haha comelnya...jom telan dia sebelom dia telan kita...ahhaa

Magrib said...

header anda cool!! kemas... biru laut.. anyway.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
Aku nak rambut mcm Dr Rozmey
Gempar! ramai bantah aku wat rambut DdR
Nikah Gantung selesai masalah Seks bebas
Mari lah ROGOL saya!
Kurang ajar punya orang tua!

JuanYuan said...

@Ellen
welkem ;))

JuanYuan said...

@Alya_Amor
paham takpe..hahaha

JuanYuan said...

@Ain Atika
haha..oh, nilah si pemakan budak ea??

hak3 :))

JuanYuan said...

@Magrib
hey..thanks a lot :))

Miss Yaty said...

aceceh...sape 'si dia' tu....hik3

JuanYuan said...

@Miss Yaty
ehem..adalah ;p

CIK TOM said...

good luck!!

JuanYuan said...

@CIK TOM
hye thanks :))

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...