pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Monday, December 13, 2010

tenet oh tenet ..

korang perasan tak Juan jarang update sekarang ? tak perasan ? oh , takpe .. tu maknanya korang "selalu" mengikuti perkembangan Juan .. sangat terharu =.=" ..

Assalamualaikum w.b.t .. Salam sejahtera .. sari berita utama ..

actually , masalah utama Juan sekarang adalah tenet yang semakin tenat .. yer , super duper lembab .. arghh .. lebih lembab dari siput vavi .. nak cakap tak bayar , dah bayar .. alaa , lewat dua bulan pon nak berkira .. hakhak! di saat Juan taip entri ni pon tenet tak dapat nak connect .. bila nak publish nanti terpaksa Juan bersusah payah untuk pergi ke rumah sebelah .. semata-mata nak publish post .. uff ..

namun , itu tak melemahkan semangat Juan .. daku rela berjuang demi korang semua .. see ? Juan sayang korang semua tau .. sayang ketat-ketat .. 

masa online Juan jugak agak terhad sekarang sebab banyak projek dan esaimen yang perlu disiapkan .. oh no ! I hate that word .. esaimen .. hidup diselubungi esaimen yang tebal macam buku talipon .. dahlah dalam keadaan tenet yang cam haram ni .. arghh .. 

mintak maaf dekat Gayah Spears sebab tak sempat nak meluangkan masa untuk beliau .. beliau nak mintak Juan ajar main gitar .. tapi serius tenet lembab .. nanti dah  okay Juan  ajar keh ? Gayah jangan marah tau .. tak chantek nanti .. hakhak! 

mintak maaf Jugak dekat kawan-kawan yang jemput Juan join contest dan jugak award .. Juan  bukan taknak buat , tapi tak sempat .. nanti Juan buat slow-slow keh ? takpe , Juan pergi CC nanti .. nak harapkan streamyx dekat rumah ni ? boleh jalan ..

kalau korang tengok jejak Juan dekat blog korang tu , korang patut bersyukur .. sebab Juan sampai jugak .. walaupon dalam keadaan merangkak .. hahaha .. adess .. masalah-masalah dunia .. small the pieces .. nanti settle jugak .. kan ?

okay .. sebelum berpisah .. Juan nak ajak korang tengok video Cikgu Shida .. serius lawak .. kiranya kalau ada sape-sape yang tengah sedih , moody atau senggugut boleh tengok video ni.. pasti korang tak menyesal .. hakhak!









done .. byet-byet .. Juan nak pergi rumah sebelah jap  (-_0)



13 ribu orang sedang beromen ;D:

Miss Yaty said...

oowhh patut lah kejap ada kejap takde..sib baik la yaty orang bertuah sebab juan sempat jenguk..hihi....

laaa....tengah studi ke...
jom lah lepak2 dulu..kan musim cuti ni..heheh...

(saje bagi juan bengkak hati) ;p

ShaLLeyShaLina said...

wakakakak sayangggggg juan ketat-ketat gak hahahaha

Miss SurferParadise said...

ooo patut lah ... xpe2 juan, anti tenet 2 ok gak tu k .. =")

JuanYuan said...

@Miss Yaty
haha..cam chipsmore..hak3..

tak panas tak panas ..

hoho .. grr

JuanYuan said...

@ShaLLeyShaLina
haha..gatai :))

JuanYuan said...

@Miss SurferParadise
harap2 la..haha

Gayahspears said...

semakin femes dia..hahahaha

JuanYuan said...

@Gayahspears
xde maknanya femes..haha..

mmg xleh lawan gayah...:D

Gayahspears said...

perli tu.. mentang2 aku tak pemes..huhu

JuanYuan said...

@Gayahspears
aiseh..jangan disalah erti dong..

mana ada perli..serius la.. gayah mmg hebat :))

JuanYuan said...

@Gayahspears
aiseh..jangan disalah erti dong..

mana ada perli..serius la.. gayah mmg hebat :))

tqaAwesome said...

cisss, xbayar dua bulan? no wonder.
pegi bayar bil tuh cepatttt !!
heheee

JuanYuan said...

@tqaAwesome
heheh.. i byar lewat sikit pon diorang nk bkira.. haha :))

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...