pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Sunday, December 26, 2010

tahniah ..

yeah .. akhirnya pasukan Malaysia bangkit .. mmg perlawanan malam ni sangat ditunggu-tunggu oleh kitorang serumah .. Juan siap buat cekodot lagi .. Acik tukang goreng dan Angah tukang makan .. demm ..

well , Juan agak puas hati malam ni sbb akhirnya maruah pasukan kita telah berjaya ditebus .. baru malam ni Juan rasa enjoy sangat .. setiap serangan akan disambut dengan tempikan kitorang bertiga .. sampai hilang suara ni .. jiran sebelah kitorang tak kira dah .. yang penting puas ..

syukur .. kita membawa bekalan selesa ke Indonesia dgn 3 gol .. harap-harap pasukan kita dapat mengekalkan prestasi .. Juan dapat rasa kebangkitan pasukan kebangsaan .. semangat kesukanan yang ditunjukkan mmg boleh dibanggakan .. kita mula bergerak sebagai satu kumpulan .. dan inilah yang patut diteruskan kalau mahu berjaya ..

tapi , jangan pula kita rasa riak dan berbangga diri jika kita berjaya membawa pulang Piala Aff .. jangan sampai perasaan bangga menjatuhkan kita kembali .. kita mahu penguasaan bola sepak Asia oleh pasukan negara kita ..

okay , nak study .. esok test .. bye .. 


tahniah buat lu dan anak-anak buah  lu ..





p/s  Kuna dan Shahrul mmg star habis malam ni .. tahniah ! yang main laser mmg loser !

13 ribu orang sedang beromen ;D:

Miss Yaty said...

malaysia memang hebat :)

Ayeem Jemain said...

rajagobal terbaik! goodluck esok! :D

JuanYuan said...

@Miss Yaty
yeah..haha :)

JuanYuan said...

@Ayeem Jemain
apa yg esok ayeem ?

*kompius

Gayahspears said...

go malysia go~huhu

JuanYuan said...

@Gayahspears
aiseh..haha :))

Mawar Merah said...

Gudluck for the test. N moh kita boo yg main laser tu.. Boo... Booo...

Mawar Merah said...

Gudluck for the test. N moh kita boo yg main laser tu.. Boo... Booo...

aleen aiden said...

oo nak test pon sempat lg tengok bola ek.hee
gud lak!

JuanYuan said...

@Mawar Merah
haha..thanks :))

booo..*mcm cisdel pon ader.. keh3

JuanYuan said...

@aleen aiden
haha..bola wajib :))

thanks :D

PinQib said...

mesia memng bulehhhh

JuanYuan said...

@PinQib
yup..haha:))

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...