pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Wednesday, December 8, 2010

blog larian ..

hai all .. argh letihnya .. 8 jam dok dalam bas yang super sempit .. sakit pinggang + urat + tengkuk .. oh , hati sekali .. sebab driver sangat kurang ajar .. boleh pulak dok tengking-tengking orang .. nasib baik Juan tengah mamai .. kalau tak , mau kene sembur 4 , 5 das .. dahlah dok bertukar-tukar bas .. adoih ..

okay , short entry jek ..




Juan telah ditag oleh dua orang gadis cantek .. Miss SurferParadise dan jugak Cik Yaty .. tag tentang blog larian .. apa itu blog larian ? halakan cursor anda ke sini ..

" saya suka blog larian kerana ianya memudahkan saya untuk melepak dan menyemak di blog orang lain .. walaupon diorang tak suka saya datang , tapi saya nak pergi jugak sebab saya tak boleh duduk diam dekat blog saya sahaja .. nanti saya bosan .. bila saya bosan , saya akan jadi hantu .. hantu apa ? hantu tidor .. kroohh kroohh ... "


okay done .. simple pimple je kan ? sekarang Juan nak tag 3 rakan bertuah .. so , mari kita lihat siapa yang kena !!


( kalau dah buat sila ignore ok ? )

yes .. siap sudah .. nak siap-siap pergi kelas .. uff , malasnye  =.="  ..



p/s     jangan jeles sebab Juan pakai header ngan web banner flash version .. thanks to Ayeem Ayam .. so , korang .. sila ambik web banner Juan yang baru :)) ..

11 ribu orang sedang beromen ;D:

shada wentz said...

hoho. dr rozmey blum buat.
tp shada wentz dah buat. XD

Lelaki Ini said...

besh2!
hehehe..
selamat berblogwalking!

JuanYuan said...

@shada wentz
hak3 :))

JuanYuan said...

@Lelaki Ini
haha..thanks :D

Miss Yaty said...

haha..menarik2..tang gadis cantek mmg yaty suka.haha.

eh tak paham la lepas klik auto install tu kena klik pe pulak?

micky eyqa said...

jom kte lari same2.. :)

micky eyqa said...

jom ket same BW :)

FareedSairi said...

Assalam, terima kasih sudi join BlogLarian. Blog anda sudah disenaraikan. di senarai 77.

selamat ber-BlogLarian

JuanYuan said...

@Miss Yaty
hak3..mmg cantek pon ..

umm..nnti Juan ejas balik..

JuanYuan said...

@micky eyqa
jom.. u lari dulu..

i kejar belakang..hehe

JuanYuan said...

@FareedSairi
thanks :))

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...