pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Friday, December 24, 2010

entri khas buat adik ..

hai semua .. selamat petang Jumaat yang indah ..

first , Juan nak ucap tahniah dekat pelajar-pelajar tingkatan 3 yang berjaya dengan cemerlang dalam Penilaian Menengah Rendah (PMR) .. kepada yang tak berjaya pulak , jangan putus asa .. ini bukan pengakhirannya .. banyak masa lagi untuk anda semua berusaha dalam mendapatkan keputusan terbaik .. apa yang penting adalah anda perlu untuk mempunyai kesedaran kendiri .. jadikan ini sebagai cabaran bagi mendapatkan keputusan yang terbaik untuk peperiksaan besar yang akan datang yakni SPM ..

Juan nak ucapkan tahniah dekat adik Juan , Muhammad Arif Azizi B. Zulkifli kerana berjaya mendapat keputusan yang memberangsangkan .. beliau mendapat 7A 1B .. B adalah untuk subjek BI .. teruskan usaha mu wahai adik .. abang yakin adik boleh .. ececeh ..


gambar dari sinar harian



pergh .. siap masuk surat khabar lagik .. cayalah bro .. Juan pon tak pernah masuk surat khabar .. jeles .. tahniah jugak sebab tak dapat motor .. hakhak! kalau lu dapat straight A mesti lu dapat motor sebijik sebab Abah dah janji .. tapi sayang , lu tak dapat .. padan muka lu .. kahkah!

okkay-okkay , sampai sini dulu .. tahniah sekali lagi dekat lu bro .. at least lu dapat potong result yang dah gua dominasi berkurun lama .. argh .. rekod gua telah terpadam .. demmit .. 

kepada semua yang baru ambik result , Juan ucapkan tahniah dan maju jaya jugak .. jangan sedih kalau result tak elok .. sekurang-kurangnya anda semua dah buat yang terbaik .. itu yang paling penting ..

byet !




p/s   result Juan 6A 2B dulu telah terpadam dengan otomatik .. menyesal ponteng kelas dulu T__T

15 ribu orang sedang beromen ;D:

Miss SurferParadise said...

congrets wat adik juan .. caya lah!

JuanYuan said...

@Miss SurferParadise
adik jer ?abg ?

sob3 :(

laksamberlipat said...

taniah tok adik..
juan nyer macam mner plak???

JuanYuan said...

@laksamberlipat
hak3..Juan tak sepandai tu..

cukuplah nak mkan..haha

Miss Yaty said...

wah 2 2 beradik hebat2...tahniah...:)

pgil yaty akak sebab dah tau umor ke?hahahaha

tomatokering :) said...

dan lagi gelakkan adek sendri ek . hehe

kongrets ! XD

JuanYuan said...

@Miss Yaty
haha..adik hebat..

abg x..kah3..

xla..xtau pon..da mamat tu pnggil akak..haha

aleen aiden said...

woah..terer!congratz utk adek yg masuk paper tu..he2 ;P

JuanYuan said...

@tomatokering :)
haha..padan muka beliau..keh keh keh

JuanYuan said...

@aleen aiden
hehe..thanks :))

Miss Yaty said...

owh...hihi...sebaya ngn mamat ke? hihi.....mamat tu form 5..sme ke?hihihi..tapi yaty rasa memang yaty lagi tua kot...hihi..thn 88 :)

JuanYuan said...

@Miss Yaty
xla sebaya ngan mamat..tua lg dr mamat..tp muda dr akak..haha..

hai akak :))

Zieya said...

sape kate xdpt..abah nk belikan jgk la dik moto tu..hset pun die dpt der..amacam,jeles x..??kak jeles ni..huhuhu...

ziera said...

sape kate xdpt..abah nk belikan jgk la moto tu dik..hset pun die dpt der..amacam..jeles x..??kak jeles ni..huhuhu

JuanYuan said...

@Zieya
what the??

argh..

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...