pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Friday, December 17, 2010

tak boleh tido punya pasal




hakhak! Juan tahu entri agak mengarut .. tapi nilah padahnya bila tidor petang .. maknanya malam mmg susah nak tido .. so , untuk mengisi masa yang terluang , Juan telah mencuba apa yang telah diajar oleh Cikgu Ayam .. dan kat atas tu adalah hasilnya .. hakhak!

first mmg agak susah nak publish dalam blog .. but , lepas meng'explore' Juan telah berjaya ..         yeay!*tetiba gediks


okay nak tidor .. bye !

10 ribu orang sedang beromen ;D:

Robot | Sakti said...

ni dah ok dah ni.
:)

upload .swf, bukan fla.

keh keh keh

pEmILiK diAri CoMeL said...

wah..ganazz,kreatif gak...mmg mcm tu,bila mata dh tutup petang,mlm mmg susah sbb sgala keletihan dh berbayar msa tdo petang tu...he3

JuanYuan said...

@Robot | Sakti
tu la pasal..nseb baik perasan..haha

thanks bg tutorial :))

JuanYuan said...

@pEmILiK diAri CoMeL
2 la pasal..haha..

pas ni xmo tido petang dh..hak3

tomatokering :) said...

haha kuat tido yea ;P

JuanYuan said...

@tomatokering :)
heheh..mne ade :))

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. aku jarang tidor petang takut malam jadi burung hantu ... orang lain tido aku jadi jaga umah

JuanYuan said...

@Afzainizam
hahah..tu la pasal..masalah tol..hak3

Miss Yaty said...

wah...bestnye....jeles2 ;p

JuanYuan said...

@Miss Yaty
hak3..nk jeles pe..buruk giler..

xpandai buat ag..haha

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...