pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Sunday, December 26, 2010

500 blog ..

banner-ben-3



hai .. sekali lagi Juan join segmen En Ben .. kalau dulu 200 blog , sekarang dah bertambah menjadi 500 blog .. pergh .. tabik spring dekat brother tough ni ..

yeah , Juan merupakan seorang insan biasa yang mempunyai tabiat yang luar biasa .. tabiat tu korang tak payah tahu lah .. biarlah rahsia .. kalau korang tahu , mesti korang akan cakap " wow .. " sebab ia mmg sangat luar biasa .. blogging dah menjadi sebahagian darah daging Juan .. mmg sangat sukar untuk Juan berhenti berblogging .. dan Juan tak akan berhenti selagi hayat dikandung badan*yeye je ..

okay , kalau korang nak join sekali , jom pakat serbu blog beliau ..


apa tunggu lagi ??


9 ribu orang sedang beromen ;D:

~CiK TiNieY~ said...

singgah sini dari segmen 500 blog!hehehe

JuanYuan said...

@~CiK TiNieY~
hehe..hai :))

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

JuanYuan said...

@Myra Ayreen
hai..thanks sudi singgah :))

PinQib said...

abang benla otaii ><

JuanYuan said...

@PinQib
otai tersohor..haha

Mimiey.. (^-^) said...

salam kenal dari mimiey...

nasyieen.blogspot.com

JuanYuan said...

@Mimiey.. (^-^)
hai..sy Juan :))

Matika said...

mamat pun dh join..salam singgah dari mamat..
jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..he3
http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...