pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Sunday, December 19, 2010

anda happy berblogging ?



sudah berapa lamakah anda berblogging ?

Juan start berblogging pada bulan september .. masa tu Juan ada terbaca
beberapa blog yang sangat best .. antaranya blog Zack Zukhairi ..
dari situ timbul minat Juan untuk berblogging ..
and now , I'm a blogger *cikai



adakah anda happy berblogging ?

definitely yes ! blogging adalah sangat best ..
dapat ramai kawan baru even just kenal secara maya ..
and Juan sangat happy kenal ngan jorang semua ..

adakah anda mempunyai kenangan pahit selama berblogging ? ceritakan ..

setakat ni Alhamdulillah semua baik-baik belaka ..
Juan tak ada masalah haters atau yg sewaktu dengannya ..
harap-harap tak akan ada lah sampai bila-bila ..
korang sayang Juan kan ? hakhak!

harapan terhadap blog anda ?

harapan Juan taklah terlalu tinggi ..
sebab Juan tahu tahap dan keupayaan Juan ..
cuma Juan harap , korang semua dapat terima kehadiran blog ni ..
dan korang sudi berkawan ngan Juan .. tu jer ..

pandangan anda terhadap blog LM ?

secara jujurnya blog LM adalah best ..
cara penyampaian yang ringkas dan berkesan ..
lagipon , LM sangat cantik :)) *ayat nak kena terajang



okay guys .. jom sertai segmen ni dekat sini ..
kalau lambat tak sempat ..




p/s   i'm a newbie and always will be .. without you , readers :)) ..
updated : segmen dah tutup la .. buat malu jer Juan pergi buat .. hakhak! nasib baik kak LM masukkan jugak link .. sayang akak =.=


14 ribu orang sedang beromen ;D:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dah tutup dah sayam segmen tu..takpelah..demi juan..sis masukkan yer?tq join tau.

JuanYuan said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
lah..yeker??

tak perasan lah..hehe..

thanks masukkan jugak :))

tqaAwesome said...

yeahhh Juan ~
selamat berblogging.
tqa da ade blog lae gile dah
tapi tak aktif pon sbb tak ramai gt org ade blog time tu.
skrg ni ramai gile blogger, meriah rase nye :)

rabiatul said...

Keep on bl0gging. Salam perkenalan dari atul :)

JuanYuan said...

@tqaAwesome
kira tqa ni otaila..haha..

tp mmg ramai giler skang ni..

besh3 :))

mohd sasuke said...

blogging best bile line ok..kih3..

latest entri :
http://caersasuke.blogspot.com/2010/12/remaja-genius-matematik.html

JuanYuan said...

@rabiatul
salam perkenalan dr Juan jugak :))

JuanYuan said...

@mohd sasuke
tu la pasal..ahaha

Miss Yaty said...

selamat berblogging juan....yaty pun join jgk...

nak p keje dah ni tp sempat lagi jenguk blog...hihi

Gayahspears said...

Gayah pon suke sis LM...

JuanYuan said...

@Miss Yaty
yeah..selamat :))

JuanYuan said...

@Gayahspears
Juan suker gayah..eh?

Mama Kembar 3 said...

moga juan akan terus happy happy blogging without ada bad memories :)

JuanYuan said...

@Mama Kembar 3
amin..Juan pon harap camtu :))

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...