pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Wednesday, December 8, 2010

Bloglist 2011 .. Selamat Datang Tahun Baru !


BEN ASHAARI


nampak jer header abang ganteng ni , I bet uols dah already know what is that about .. kan ? entri ringkas ni adalah untuk Juan melayakkan diri untuk berada dalam bloglist Ben Ashaari dan seterusnya menyemak dekat blog beliau .. 

tujuan Juan ingin berada dalam bloglist beliau adalah kerana Juan nak curik sikit trafik beliau .. yelah , sape tak kenal Ben Ashaari .. sehari 5000 uv kot ? so , kalau blog Juan bertempek dekat sidebar beliau , dapat jugaklah Juan visitors percuma .. Juan taknak banyak .. 4000 uv pon dah cukup .. tak gitu ? hakhak !

okay , kepada korang semua yang baru sampai dekat teratak usang Juan ni , salam perkenalan Juan hulurkan .. yang lelaki sahaja ! perempuan haram .. tak boleh salam .. batal air sembahyang Juan nanti .. yang perempuan Juan senyum jek :))  .. hehehe !


berbunga-bunga .. jambu ! aww ~ 



okess .. sebelum berpisah .. izinkan Juan menyampaikan serangkap pantun ..

"tanam keladi belakang rumah .. 
                        habis dimakan oleh sang lembu .. 
Juan bukanlah seorang yang peramah ..
                                 setakat nak jadi BFF , takde hal U ! .. "

ok, bye ! *malu (-_-!)

6 ribu orang sedang beromen ;D:

tomatokering :) said...

hahahaha! ;D

Miss Yaty said...

aceceh siap berpantun tu ;p

ShaLLeyShaLina said...

Juan @ Juon... wah wah...nt den nak curik trapik ko sikit buleh??hikhik

JuanYuan said...

@tomatokering :)
awat cheq gelak pulop ?

JuanYuan said...

@Miss Yaty
haha..saje test..

kui3

JuanYuan said...

@ShaLLeyShaLina
nape ramai panggil gua ju-on??arghh..

boleh2..tp trafik aku sikit jekla..

xpadan kalau nak curik pon..haha

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...