pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Thursday, December 23, 2010

2 samdol .. 1 lagi tak ..

Juan tinggal serumah dengan 2 orang member Juan .. dan kedua-duanya adalah dari Terengganu .. Acik dan Angah .. diorang bukan kembar .. dan ada sesetengah orang panggil Juan dengan panggilan Along .. so , lengkaplah Along , Angah dan Acik .. dan kitorang mmg bukan adik-beradik kandung .. susuan apatah lagi ..

yang uniknya pasal kitorang ni*ehem .. kalau mengikut tarikh lahir , Acik adalah yang paling tua .. dan Angah adalah yang paling muda sekali .. nampak tak susunan 3 beradik hot ni tak betul ? tak mengikut urutan .. Juan pon tak tahu camner boleh jadik camni .. 




Acik adalah sepupu kepada blogger hot*perasan iaitu JuanYuan .. Angah pulak tinggal sekampung dengan Acik .. kira berjiran la .. kitorang bertiga ni mmg rapat .. pergi mana-mana atau buat apa-apa mesti sama-sama .. even kalau kat kolej pon kitorang mesti duduk sama-sama , lepak sama-sama dan jalan sama-sama .. pendek kata saling melengkapi lah .. ececeh ..

namun , serapat mana kitorang sekali pon .. kitorang tak kongsi awek .. perangai kitorang adalah totally different .. lain sesangat .. Acik suka bersukan ,  Angah suka main game and Juan suka membaca .. ehem .. tiap-tiap petang mesti Acik akan berjogging , Angah pulak dengan game beliau .. dan Juan ?? kroohh .. kroohh Zzzz ..





yeah .. kitorang selesa macam ni .. walaupon dengan minat yang berbeza , namun kepala kitorang sama .. ting-tong .. buat sumthing tak pernah serius .. cuba korang bayangkan kalau kitorang 3 orang ni kena present ? haru dibuatnya .. hakhak! kalau pergi kelas tu , mmg setiap sorang lecturer akan kena sakat ngan kitorang .. tapi lec kitorang sangat best .. boleh ajak bergurau ..

tapi ada satu yang Juan agak tak puas hati lite-lite .. diorang suka ejek Juan .. sebab Juan minat blogging .. diorang cakap , kalau Juan mengadap laptop confirm Juan tak buat benda lain dah .. mesti ngan blogspot .. sampaikan nak ajak bermesra pon tak boleh .. apa salahnya kalau Juan selalu mengadap laptop ?? pernah ke Juan tido depan laptop terbukak ?? pernah ke Juan makan sambil menaip entri ?? pernah ke Juan tido atas laptop ??



mestilah pernah ! hakhak !





p/s   Acik ngan Angah .. korang nak sangat glemer dalam blog aku kan ? nah , entri spesel buat lu .. grr


10 ribu orang sedang beromen ;D:

azrinrahim said...

teringt dekat member time matrikulasi dulu..adehhhhhhh

Miss SurferParadise said...

hahhaha !!! nak jugak dua ekor ne ..

si kecik xde lak ye .. ? sebab ehem ngan angah and acik duk luar ...

Miss Yaty said...

hakhakhak...promote member nampak....
hihihi;p


p/s: so sweet persahabatan korang :)

zAty si gAdis riAng !! said...

haha. :)

JuanYuan said...

@azrinrahim
haha..:)

JuanYuan said...
This comment has been removed by the author.
JuanYuan said...
This comment has been removed by the author.
JuanYuan said...

@Miss SurferParadise
hahaha..pomote la sikit :))

JuanYuan said...

@Miss Yaty
yeah..pomote..hehe

sweet la sgt kn??hak3

JuanYuan said...

@zAty si gAdis riAng !!
heheh ;))

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...