pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Friday, December 3, 2010

dR Rozmey datang blog aku ?

hai all .. wahh .. mood kemut tengah terkejut .. lantas terkentut ..

sebab apa ? korang baca tajuk pon dah tahu kan ? siapa sangka .. blog buruk + huduh macam ni , akan disinggah oleh penerbit terbaik abad ini .. bukan setakat di Malaysia .. malah beliau juga terkenal di seluruh dunia .. yelah , kutipan filem terbaru beliau telah pon mencecah 40.03 juta .. dah lari target dah ..

tapi , Juan taknak cerita pasal tu dulu .. Juan nak bagitau korang semua .. esok Juan dan keluarga akan pulang ke kampung sebelah ayah Juan .. dekat Dungun .. nak melawat nenek Juan .. dan itu jugak bermakna Juan tak akan dapat jalan-jalan kat blog korang selama dua hari .. sebabnya , rumah nenek Juan takde streamyx .. oh no!

mesti Juan bosan nanti .. tak dapat nak menyemak dekat blog korang .. sorry guys .. dan mesti Juan akan rindu dekat Mr Kitty .. kesian beliau .. dok sorang-sorang kat rumah .. dahlah beliau ni manja .. asyik nak duduk atas orang jer .. ni pon tengah main panjat-panjat kat kaki Juan ni .. beliau buat macam ekspedisi mendaki gunung pulak .. isk ..

Mr Kitty jangan nakal-nakal ey ?  nasi paprik Abg Juan dah letak atas meja tu .. kalau lapar ambik jer .. lepas makan basuh pinggan tau ..? then, susu ada dalam peti ais tu .. pandai-pandai ambik yer ? tapi ingat ! jangan melabur merata-rata .. Abg Juan babap nanti kang !


bukan Mr Kitty



okay .. berbalik pada cerita tadi .. mesti korang tak percaya kan ? yelah .. takkan lah penerbit tersohor dunia sanggup nak mencemar duli semata-mata nak datang blog ni kan ?

Juan ada bukti okay ? Juan tak main-main .. beliau ada meninggalkan jejak dekat kotak jerit Juan .. mula-mula Juan tak percaya jugak .. tapi bila difikirkan balik .. mungkin betul itu beliau .. Juan rasa beliau nak cari pelakon baru kot untuk digandingkan dengan Pamela Anderson .. 

meh tengok bukti meh .. betul , Juan tak tipu punyer .. 






see ? siap nak ajar buat origami lagi .. sajalah tu .. nak berbaik ngan Juan .. nak cakap direct ajak Juan berlakon beliau malu .. so , beliau cuba untuk membina persahabatan dengan taktik ni .. hak3 .. taktik lu dah lapuk la .. 

okay .. jumpa dua hari dari sekarang keh ? kalau korang rindu Juan , sebut nama Juan 3 kali .. kompom rasa rindu korang berkurang .. hak3 .. bye .. meh comolot sikit sorang  =.=  ..




p/s   dR Rozmey kirim salam kat korang semua .. hakhak ..







39 ribu orang sedang beromen ;D:

shada wentz said...

HAHAHHA. aiseyemem. guling2 ku gelak ni. XD

kim salam dkt DDR. tlg ckp ckt dia ku nak mntak otograp. peminat nombot 1. :P

S.U.R.I.A. said...

sngt menkoya!!

cik miera said...

haha..tu mcm shada wentz je...

tomatokering :) said...

waa~ mishyu la nanti juan..
haha XD

cikk yaya said...

sengal jee :P

NOOR FATIN said...

hakhak sapa la jadi dr rozmey tu..agaga

i am S!L4H.. said...

pehhhh slh tmpt ke gua mau komen ni...*okey bla laju2

JuanYuan said...

@shada wentz
hahaha..kau cakap sendiri la...

ko knal dye kan?hak3

JuanYuan said...

@S.U.R.I.A.
hahah..jangan marah..

saje wat gempak sikit..hak3

peace~ :))

JuanYuan said...

@cik miera
hak3...

sshhhh..jangan bagitau orang..

lalalal~

JuanYuan said...

@tomatokering :)
hak3.. misyu too ;))

JuanYuan said...

@cikk yaya
lalalalal~

JuanYuan said...

@NOOR FATIN
haha...cube siasat..

kah3

JuanYuan said...

@i am S!L4H..
haha..jgan la blah lagik..

lepak lu..hahaha

hanisah said...

haha~kim salam kat dDR balek!
btw,blogwalking cni~=)

Miss SurferParadise said...

adehh .. npe lak xbkk shoutbox td ... kalu x nampak gak doktor cendawan 2.. hahah

juan kemsalam kat nenek k ? ckp member blog kemsalam .. hahah

Iris Asli said...

hiks. betul ke 40 juta tu???? @_@

fatin izzati said...

hahahah...
yeah xder laa juan semak kat boz laksam lagi..
ngeee~~
jgn marah yaa...

Botak said...

pergh..
dr nak offer ko belakon sbnr nye..
hahahahaha.. XD

CERITA LEBAT said...

ghahahah...macam tu punya gaya maria ozawa pun boleh dtg blog gua..

JuanYuan said...

@hanisah
haha..ok..

;))

JuanYuan said...

@Miss SurferParadise
haha..cendawan pon glemer..haha..

JuanYuan said...

@Iris Asli
40 juta?

1 juta pon belom tentu..haha

JuanYuan said...

@fatin izzati
haha..jahat..

majok kang

JuanYuan said...

@Botak
tu la..beliau malu nk cakap depan2..hahaha

JuanYuan said...

@CERITA LEBAT
hak3..betul.. ;D

hamzah ian said...

meh dtg kampung gua meh.. gua belanje coki2..

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

eeeemmmm rasanya ade offer ko belakon tu tak cukup pelakon tambahan lahhh rasanyerrr...


eehhhh manalah tahu ko jadi peneraju pelakon utama... watak hero kannn.... untung nasib sapa tau kannn

Gayahspears said...

wah bestnya..hihi

JuanYuan said...

@hamzah ian
hak3..coki2 buat ape??grr..

mmg gua ingat nk jumpa lu..tp dua sangat sibuk..kene pergi kuantan..

argh..skang gua da balik..hoho

JuanYuan said...

@Afzainizam
haha..yer la kot..kah3

JuanYuan said...

@Gayahspears
hak3.. :))

Miss Yaty said...

ceh! hahaha ;p

Oong-ong said...

fofular sungguh blog anda smpai die dtg..hahaha

JuanYuan said...

@Miss Yaty
hahaha..jgn jeles ;))

JuanYuan said...

@Oong-ong
tu la pasal.. beliau mmp kot..hak3

Anonymous said...

听起来不错,我喜欢读你的博客,只是增加了我的最爱;)

JuanYuan said...

@Anonymous
sie sie ni..ni zhai lai la..:))

Anonymous said...

I just added your web page to my favorites. I like reading your posts. Thanks!.

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...