pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Wednesday, January 12, 2011

bila lec buat ayat sedih ..

hai semua ..

hari ni pergi kelas macam biasa .. even mata mmg sangat berat untuk dibuka .. tapi sebab hari ni ada test , tetaplah kena pergi jugak .. malas mmg malas , tapi terpaksa gagah jugak .. mengantuk tak yah cakaplah .. nasib baik test tu senang .. tak pening kepala sangat .. even masuk lewat 15 minit tapi still boleh siap on time*siap lagi awal actually ..

then lepas test tu , ada pulak kelas Sistem Storan .. subjek ni adalah yang paling banyak kira-kira .. tapi best .. sebab lecturer sporting .. kembali sporting sebenarnya .. kalau korang baca cerita aku yang lepas korang taulah kisahnya .. belajar macam biasa .. muka masing-masing takde nampak kerut stress pon .. even satu sen haram pon tak masuk .. bukan sebab lecturer tak pandai mengajar , tapi sebab kitorang mmg bengap .. demm betol ..

lepas lebih dua jam bergelut dengan nombor , kelas pon habis .. habis buat selama-lamanya .. sebab , itu merupakan kelas terakhir kitorang untuk sem ni .. korang jangan buat muka pelik pulak .. aku study kat kolej swasta , so mmg tak sama ngan jadual korang .. lain sesangat .. aku pon tak habis fikir lagi ni ..

okeh , kat mana tadi ? habis kelas kan ? lepas habis kelas tu , lecturer kitorang tahan kitorang kejap .. ok , sesi touchink men'touchink' .. part ni mmg tak boleh blah .. nak nanges ada , nak gelak pon ada .. so jalan terbaik , diam sambil tunduk kepala bawah meja .. sambil badan terhenjut-henjut ..




lecturer kitorang mintak maaf kalau-kalau dia ada buat salah .. and for sure , beliau mmg takde buat salah langsung kat kitorang .. malah kitorang sangat happy belajar ngan beliau .. langsung takde tekanan*sikit-sikitla time beliau bg tutorial yg berlambak .. sepatutnya kitorang yang perlu mintak maaf kat beliau sebab kadang-kadang gurauan kitorang agak terlebih .. nak-nak si Angah .. ada ke nak sapu hingus kat beliau time test hari tu .. bengong ke tak bengong ? hakhak !

aku baru tahu yang kereta beliau kena calar .. menatang mana lah yang bengong sangat tu .. aku rasa student pompuan kot ..sebab student lelaki tak akan buat camtu .. student lelaki baik-baik meh .. and beliau langsung tak marah .. siap suka lagik sebab dapat 'strike' baru .. tapi , tunggulah pembalasan Allah .. kata beliau ..

ni adalah sem last beliau ajar kitorang .. yelah , kitorang pon tinggal dua sem lagi nak habis .. lepas raya nanti kitorang akan dapat diploma .. Diploma Teknologi Mekanikal Gas .. pergh .. tak sabar nak habiskan pembelajaran .. hurm , nanti nak kerja kat mana eh ? Sime Darby ? Petronas ?


erk .. (T__T)


di kesempatan ini , saya nak mintak maaf banyak-banyak kat puan .. mungkin saya ada buat salah dan silap .. manusia , tak lari dari kesilapan .. ececeh .. harap jugak puan tak akan lupakan kitorang .. kitorang sayang sangat kat puan .. we heart you .. Insya-Allah kalau ada umur kita keluar makan KFC sama-sama .. dah banyak kali dah puan ajak , tapi kitorang sibuk ngan tugasan*yg puan bagi , so masa agak terhad ..

okkay , dah panjang sangat dah ni .. again , sorry for all .. thanks for everything .. harap-harap masa Final Year Project nanti dapat jumpa puan lagi .. 





p/s  serius, beliau adalah lecturer yang sangat sempoi .. cantik pulak tu .. lalalala ..


20 ribu orang sedang beromen ;D:

SyedGraphiX said...

haahh.. x nak la romenn..
nak comment je .=.="

bole a ngorat lect tu XD

Sharifah nor said...

ni bukan touching dik oiii...ni mcm nak menagih simpati jer!!! kalau tak belajar rajin2 dan usaha bersungguh2..mcm mana nak kawen nanti???

tomatokering :) said...

cantekk ? kemslm . kekeke
awat lah depa dengki sgt ngn lec tuh ? huu

arif al-bagani said...

haha...touchink2

lecturer tu tau ke ad org mntk maaf kat dia kat post nie...:D

kelas sempoi sume suke...kelas stress sume rasa xmau pi..:D



Visit My Blog Berjalan Menuju Kebenaran

JuanYuan said...

@SyedGraphiX
haha..romen jek..no hal..hak3..

ngorat?langkah longkang dulu bro..haha :D

JuanYuan said...

@Sharifah nor
simpati??mean??
sorry,xleh nak follow :D..

skang pon ngah usaha la ni :)

JuanYuan said...

@tomatokering :)
gatai no..hahaha...

ntahlah..manusia kn..ecech :P

JuanYuan said...

@arif al-bagani
haha..ntahlah..kalau firasat kuat boleh taw kot..hak3..

My MiRa said...

memang sedih rasa kalau lecturer kita mintak maaf and wat ayat sedih kan.bukan senang nk cari lecturer yang sanggup wat cm tu

Gayahspears said...

okies.. aku pon nk mkn same2 dgn ko..hak3

JuanYuan said...

@Gayahspears
maaf..anda tak dijemput..lalalala

JuanYuan said...

@My MiRa
tu la pasal..sayangilah guru anda.. :D

NOOR FATIN said...

wow dah nak abis blaja. mst rindu lec tu nti..keh3

JuanYuan said...

@NOOR FATINyup..tak sabar T__T

confirm rindu..

anne said...

aiyoo... x berani nk tulis kat sini.. huhu...
btw.. mmg sgt best klau dpt lect camni yg sempoi.. igt time matrik dulu.. skang kat u da x de lect cam ni... :( sadis

JuanYuan said...

@anne
asal lak xbrani??hahaha

tula pasal..lepas mgkin xdpt da kot lec camni..hurm

PinQib said...

puji puji ni nak markah esemen lebih ker. hahaha

Akhirnya. Confession| Untuk orang SINGLE|

JuanYuan said...

@PinQib
haha..kalau nk bagi boleh jugak..keh3

ain revival said...

kesian lectrer tuh
xbaek ahh1

JuanYuan said...

@ain revival
kan??

jHt betol budak itu

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...