pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Thursday, January 6, 2011

menghitung hari ..

arghh .. geram seyh .. kalau korang perasanlah kan , Juan dah agak lama tak update entri .. bukan Juan taknak update .. tapi , laptop Juan tu agak sengal .. rosak .. sekarang tengah tunggu laptop siap .. entah bila la akan siap .. ni pon Juan guna laptop kawan jap .. beliau keluar , so Juan pakai ..

bukan tak boleh nak pinjam laptop kawan , tapi masa agak terhad .. dengan esaimen banyak lagi yang tak siap , tak mungkin Juan nak pinjam laptop beliau lama-lama untuk berblog kan ? nanti tak pasal-pasal kena sound .. kalau pinjam cari bahan takpe jugak , ni tak ..

takpelah , Juan tunggu laptop Juan siap .. nanti Juan balas dendam balik .. Juan nak bw sampai lebam .. korang tunggu jejak Juan keh ? sory pada kawan-kawan yang ada tag Juan .. Juan mmg tak boleh nak buat sekarang .. esaimen pon banyak lagi yang tak siap .. dahlah kena tunggu turn nak buat esaimen tu .. argh , ingat Juan suka sangat ker buat esaimen ni ?

okkaylah , nanti Juan  update lagik .. harap-harap laptop boleh siap cepat .. payah bila laptop rosak ni*kenal tak ayat sape?  





p/s  agak-agak boleh dapat komen macam Zack Zukhairi tak ? hakhak!



8 ribu orang sedang beromen ;D:

MOH KEMBARA said...

Salam Juan, tu cam nak kena beli baru jerk!

JuanYuan said...

@MOH KEMBARA
haha..pakat dermala sikit2 sorg ;p

ShaLLeyShaLina said...

alololo keciann......;p patut le jarang tgk lalu lalang kt blog ;p

aleen aiden said...

yeah!sila bw sampai lebam nnt.huhuh

PinQib said...

mnyak da ni ribu ribu. haha
:)
| Perlu MALU jadi single |

JuanYuan said...

@ShaLLeyShaLina
haha..nnt gua mnyemak lagi k..haha ;))

JuanYuan said...

@aleen aiden
huhu..ok.. ;P

JuanYuan said...

@PinQib
hhaha..pperli ea??hak3

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...