pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Friday, January 28, 2011

agenda zionis di sebalik microsoft ?

Assalamualaikum ..

just sharing .. aku tak tahu sama ada dah ramai yang tahu pasal benda ni .. tapi , sebagai rasa tanggungjawab aku nak share jugak ..

korang tahu tak bahawa ada satu gambar lambang dan bendera zionis dekat folder microsoft office korang ? memandangkan kita mmg selalu guna microsoft office ( word ) , so aku rasa kita patut hapuskan gambar tersebut .. buat apa gambar tu ada dalam laptop kita kan ? jom delete ..

okkay , first bukak laptop / PC korang .. then , ikut langkah seterusnya ..

bukak directori C:/program files/microsoft office/MEDIA/CAGCAT10/ .. then korang cari gambar J0285926 .. korang akan nampak lambang dan bendera zionis .. delete terus !

aku rasa kat facebook dah lama heboh pasal ni kot .. tapi , aku share jugak .. kot-kot ada yang tak tahu .. like I said .. just sharing ..


22 ribu orang sedang beromen ;D:

iqbalhakimi said...

xpe..kita sebarkan je..peringatan kepada yg belum tahu =)

JuanYuan said...

@iqbalhakimi
betol tu bro :D

AZRUL AZMI said...

nice blog...

blog ni masuk majalah remaja... wow..

tahniah... teruskan usaha...

jangan lupa visit my blog....

BTW, majalah tu majalah remja feb 2011....mukasurat 133...

aleen aiden said...

yup!da tersebar luas kat fb.tp bagusla kan sharing2 nih..amalan mulia.hee :P

JuanYuan said...

@AZRUL AZMI
hey bro..da tau pasal tu tp kt sini dorang xjual lg yg feb punya..

so,kena tunggu dulu r nak melompat pon..hak3

JuanYuan said...

@aleen aiden
ahahaha..yup :))

muuahh..erk..

MIMIE AIZA said...

tadi sy tengok remaja ada blog ni :)

heee.. salam singgah :)

JuanYuan said...

@MIMIE AIZA
:)) thanks 4 dropping by :D

AZRUL AZMI said...

rasanye tak sempat kot nak emel gambar....

ayin said...

waarrrr.... tak au pulak pasal ni... ni kena buat ni... thanks for sharing...

Misz Yuyu said...

klo kite dlte xde jejaskn program ke eh..

Ayuni said...

menarik nie, tahniah masuk remaja...

-[miracle]- said...

yeap. da kecoh kat FB.
dah delete :)

Miss Yaty said...

thanks juan...akak dah buang dah ;)

Yuni Aisyah said...

blog nie la yg masuk remaja tu...hye2 slam kenal..hehe

JuanYuan said...

@AZRUL AZMI
ok..no hal bro :D

JuanYuan said...

@ayin
sila buat :))

JuanYuan said...

@Misz Yuyu
delete jer..tak jejaskn ape2 pon

JuanYuan said...

@Ayuni
thanks :))

JuanYuan said...

@-[miracle]-
:))

JuanYuan said...

@Miss Yaty
welkem :))

JuanYuan said...

@Yuni Aisyah
hye :)) salam kenal :))

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...