pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Monday, January 10, 2011

AJL 25 ..

huh ! terkejut dowh ..

apa yang aku terkejut ? terkejut sebab Ana Raffali menjadi juara AJL yang ke-25 .. sungguh aku tak sangka .. ingatkan Yuna ( cinta sempurna ) tapi tekaan aku jauh meleset .. demm ..

vokal terbaik dimenangi oleh Hafiz ( Nokhtah Cinta ) , persembahan terbaik Faizal Tahir ( Hanyut ) .. manakala tempat ke-3 jugak dimenangi oleh Hafiz ( Nokhtah Cinta ) , tempat ke-2 Meet Uncle Hussain & Black ( Drama King ) dan juara Ana Raffali ..

dan aku sangat kecewa sebab awek aku Adira ( Ku Ada Kamu ) langsung tak mendapat tempat .. demm betulla .. dahlah malam ni mekap cam hantu kak limah jer aku tengok .. langsung tak cantik ! tak cute langsung dowh .. tapi , sayang kena ingat , abang tetap sayang kat sayang .. lepas ni jangan mekap camtu lagi yer .. burok !

kan cantik (-_-)

walau ape pon , Hujan mmg mantop malam ni .. aku pon tak tahulah kenapa aku minat sangat si Noh tu .. walaupon attitude tak berapa nak elok , tapi aku tetap minat gak .. mungkin beliau ada X-Factor kot .. tak kisahlah .. janji muzik best ..

okess , nak makan .. lapar dowh .. tak makan lagi hari ni .. adoi .. success dekat semua yang terlibat ngan AJL 25 tadi tu .. tak nampak pulak kelibat Afiq Meadin tadi .. cakap ada dapat pas VIP percuma ..





p/s   tahun baru , gaya baru (-_-")

10 ribu orang sedang beromen ;D:

MOH KEMBARA said...

Salam Adik Juan, dulu2 Akak pun rajin layan muzik ni, ni dah tak kenal sapa pun, kecuali anak si Tahir tu. Yuna pun baru jer kenal. Takperlah U all jer enjoy layan, Akak nak tidolah pulak! Gud nite!

Heidi Shafiq said...

yuna kekasihku x menang.. T_T

JuanYuan said...

@MOH KEMBARA
haha..muzik zaman sekarang..ramai indie yg muncul..haha :)

JuanYuan said...

@Heidi Shafiq
yup..kekasih no 2 ku..haha

Miss SurferParadise said...

berdarah hidung baca sal adira kat sini .. adehh

JuanYuan said...

@Miss SurferParadise
sila ambik tisu..haha

Miss Yaty said...

akak pun sedih dowh sebab API malam tu gempak gile!

JuanYuan said...

@Miss Yaty
tu la pasal..camne la dorang buat kerja erk??

mohashiqa said...

hi juan...thx follow my blog.hehe

"dahlah malam ni mekap cam hantu kak limah jer aku tengok"
pergh yg ni memg tepat skali...c adira tu punya la cute, skali tgk mekap malam pucat abes. x anggun lansung jdnya.

JuanYuan said...

@mohashiqa
welkem :))

tula pasal..kesian awek I

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...