pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Friday, November 26, 2010

muka aku muka award

okay okay.. jangan muntah lagi.. Juan tahu semua dah meluat..  so, sila sediakan baldi dekat tepi korang..

fuhh, semenjak 2 menjak 3 menjak 4 menjak ni.. banyak betul award yang Juan dapat.. muka pon dah macam award dah.. square baikk punyer .. tapi nasib baik award tu semua cantik- cantik.. kalau tak, mmg Juan buang dalam peti alam sekitar dah.. hak hak hak..  ok2.. Juan tipu jer.. pemberi award aila jangan terasa keh ? burok taw !


first .. tengok award dari bakal pengantin kiter ni.. award sebab Juan jadi follower beliau yang ke-400 .. sangat baik kan beliau ni ? so, kalau korang ketandusan award , sila jadi follower beliau .. mane tahu dapat award follower ke-417 ker ? kan ?


arigato' ghoramas ;D



okay, jangan jeles.. award ni untuk Juan sorang jek .. tengok siap ade name lagi .. so, guys.. sorry, can't share with you .. i'm so so sorry .. 
he he he <---------  gelak mengada =.=!


second, award dari Miss Yati .. miss lagi tu.. so dude .. tunggu lagi ? try la ! award ni adalah " interesting blog award and handsome blog owner " .. wahh-wahh .. tak sia-sia Miss Yati ni pakai spek.. cukup tajam mata beliau .. pandai membezakan antara kaca dan permata .. ho ho ho.. cayalah ..





okess .. award ni boless share.. so, Juan nak guna kuasa veron veto Juan sebagai pemilik " interesting blog award and handsome blog owner " ni.. Juan nak bagi kat korang semua .. semua sekali .. tak nak half half ok? 
sorang tak ambik, semua pon jangan ambik.. faham?? hak hak hak .. ok, Juan gurau .. 

thanks pemberi award sebab sudi beri award dekat penerima award .. (-_-)





p/s -   okay-okay.. Juan tambah yang handsome blog owner tu.. korang ni tak spoting la .. nak layan feel sket tak boless .. uff ..

16 ribu orang sedang beromen ;D:

cekmet said...

fuuuhhh!

JuanYuan said...

@cekmet
haha..sila la ambik :))

Miss Yaty said...

juan jawablah teka teki tu..nak tahu gak asal usul blog juan ni..hii

Miss Yaty said...

owh lupa tahniah dapat award special kat atas tu..mencik tol! sebab jeles..haha

fatin izzati said...

power laa...hahaha...fofular..

Miss Yaty said...

eh baru prasan tag kat entry bawah dah bagi tahu asal blog ni...hii

JuanYuan said...

@Miss Yaty
haha..teka teki da jwb kn?

umm,jgn benci2..buruk..hahaha..sile jeles.. :P

JuanYuan said...

@fatin izzati
uish..mne ader..blogger cikai jek..haha

Millomocca Danique said...

jalan2 kat sini..heeee

JuanYuan said...

@Millomocca Danique
hai :)

Miss SurferParadise said...

mcm aokk .. mesra alam =')

hamzah ian said...

oi juan... har har har

JuanYuan said...

@Miss SurferParadise
haha :))

JuanYuan said...

@hamzah ian
yo

Gayahspears said...

amboi kaki award la ni ya yuan~huk3

JuanYuan said...

@Gayahspears
haha..da org bagi..nk wat camner..

sebat jek la..haha

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...