pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Sunday, November 21, 2010

jom support member

salam semua.. hai.. selamat pagi ahad.. ohh, awal Juan bangun hari ni.. satu peningkatan yang sangat baik.. hurm..

well, sebenarnya Juan nak mintak tolong ngan korang sikit.. boleh tak? sebelum tu, jom tengok video kejap..





*sorry kualiti agak tidak memuaskan



okay.. korang dah tengok kan? sebenarnya ade sorang kawan Juan yang terpilih lepas uji bakat hari tu.. tapi, sekarang beliau memerlukan bantuan kita semua untuk vote beliau supaya boleh melangkah menjadi pelajar ataupon peserta program Pilih Kasih 2 ..





amacam? hensem tak? ade macam Gambit Saifullah tak? hak hak.. so, kalau hensem jom kita pakat ramai-ramai vote beliau.. kalau tak hensem pon kene vote gak.. ha ha.. masa nilah kita nak tolong member kan? kalau bukan kita sape lagi kan?


Taip   pkmasuk<jarak>afiq<jarak>meadin<jarak>10  hantar ke 33199


ok, Juan harap korang boleh tolong kawan Juan erk.. nnt bila die da jadi artis boleh kite paw die kaw-kaw.. hak hak.. tapi, pastikan korang ikhlaskan diri keh? 

let's grab our phone..~


p/s  kalau korang nak add beliau boleh pergi dekat facebook..


 

8 ribu orang sedang beromen ;D:

Miss Yaty said...

tak pernah la tgk rancangan pilih kasih ni sebab sokmo kena berebut dgn adik2..dorg nak tgk cite lain.hihi

JuanYuan said...

@Miss Yaty
haha..

adik nk tgk katun eh?hak3

Miss Yaty said...

aah....malas nak berebut sgt dgn dorg nih..hihi..

kalau merbut nak on9 lain ceritalah..hii~

JuanYuan said...

@Miss Yaty
ohh..kalu onl9 mmg berebut kaw2 la ni? xbg pluang? k camner??

hak3

Miss Yaty said...

hahaah....aah...siap tarik main tarik rambut lagi...hiii..
jgn percaya..hii ;p

Cik Moon said...

haah ler..muka dia cam muka pelakon tu.. ngee~ dari tepi lerr..

JuanYuan said...

@Miss Yaty
haha..ok2..

xcaye...kah3

JuanYuan said...

@Cik Moon
hak3..dari tepi eh??

jgn renung lame2..juling nnt..lalala

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...