pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Thursday, November 25, 2010

again and again

ok.. tajuk Juan copy yang cekmet punyer.. memandangkan beliau dah menge'tag' Juan.. so, sila jangan marah..
hak hak hak..

Juan pon tak tahu bende ni di panggil aper.. ingatkan contest, giveaway, ngan award jek boleh main tag tag.. rupe-rupenyer soalan-soalan camni pon boless di tag.. so, untuk tidak menghampakan cekmet kiter.. Juan buat okeh.. thanks sangat sebab tag Juan.. grr  (tiru ayat marah mejah ..)


1) nama blog anda dan kenapa letak nama tu?
 - Alternatif Kehidupan..
 - sebab? sebab Juan punyer pasal lah..(pergh, giler langsi bai  =.=..)

2) nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu?
 - http://juanyuan.blogspot.com
 -Juan ambik name Juan jer.. senang nak ingat.. he he he..

3) apakah method dalam penulisan anda?
 - method ker ketot? hak hak.. umm, entah..(tak berapa faham soalan sebenarnya.. ;p)

4) apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak ( kdg2 blog sendiri        
    cantik tapi merendah diri)
 - umm..(mengurut dagu) .. blog Juan tak cukup cantik eh? korang rabun tu :D


5) bilakah blog anda diwujudkan?
 - september 2010.. baby lagi.. tengah menyusu badan ..


6) siapakah orang pertama yang tahu dan menjadi follower blog anda?
 - ziera_zulkifli .. kakak Juan.. dari mana dia tahu.. Juan kurang pasti ..


7) sila tag 5 nama lain
 - atyqa
 - tomato kering (ape punyer name ni? )
 - ida
 - jaa


ho ho ho.. ok, done..

nak pegi ambik award pulak.. adess, banyak betul..



 

4 ribu orang sedang beromen ;D:

cekmet said...

wah dah amik tag dah
thanks k
muamuamua

tomatokering :) said...

sat tomato jawap :P

JuanYuan said...

@cekmet
hehe..welkem ;D

JuanYuan said...

@tomatokering :)
okehh..jwb jgn tak jwb..haha

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...