pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Sunday, November 28, 2010

100 dah !

hai korang .. arini Juan super duper sibuk .. dari pagi keluar sampai pukul 11 tadi baru balik .. so, mmg Juan tak jengah pon blog korang semua hari ni .. sekarang baru ade mase.. sorry keh? nnt esok Juan jalan-jalan lagi .. Juan tahu korang rindu Juan kan? nak-nak Shalley .. hak3 ..

Juan bukak blog tadi, Juan perasan sesuatu yang membuatkan Juan tersenyum .. sampai ke telinga gitu ..




geng-geng pencinta kehidupan dah pon bertambah.. jadik 100 orang .. ok, Juan tahu mmg tak banyak.. malah sangat sedikit kalau nak dibandingkan ngan korang sumer .. tapi bagi Juan, itu sudah cukup untuk menaikkan semangat Juan untuk terus berblogging ..

thanks Juan ucapkan dekat semua yang  follow Juan dah jugak pada mereka yang sudi menjengah ke blog Juan ni .. blog Juan tak cantik, penulisan Juan tak menarik, tapi satu korang kene tahu .. owner blog ni sangat hensem dragon ball ade 7 bijik semuanye .. betul Juan tak tipu ..

perlu tak Juan bagi award dekat pencinta ke-100? Juan rase tak perlu lah kot .. sebab .. tanpa mereka yang ke-15 , takkan ade yang ke-16 .. tanpa yang ke-38, takkan ade yang ke-39 .. tak gitu geng ?

okay, bye semua .. Juan sayang korang semua ..( tetiba rasa nak nangis T_T )



16 ribu orang sedang beromen ;D:

eiela said...

tahniah,,teruskan usaha..

Latest Entri :
Redah Aku dan Kau Punya Oleh Ben Ashaari
Jana Pendapatan Dengan Burung Walit

Kuronofu91 said...

huhuhu...saya lmbt lg la nk cpai angka 100 followers...sad....

kuronofu91.blogspot.com

Miss Yaty said...

nah ujung baju yaty ni..ceewah!haha..amik tisu dahla. ;p

tahniah ye juan.kejap je dah dapat follower 100. isk nada jeles tu..

jom exchange banner ngn yaty :)

Ayeem Jemain said...

tahniah bro! ;D

JuanYuan said...

@eiela
thanks :))

JuanYuan said...

@Kuronofu91
rilex..pelan2 kayuh..

aku pon same cam ko gak..:D

JuanYuan said...

@Miss Yaty
hak3..so sad . .:(

umm, u punyer lagik banyak..

jom ;)

JuanYuan said...

@Ayeem Jemain
haha..thanks dude :))

Miss SurferParadise said...

ok la 2 juan ..
akak xtaw nk promote cmner

huhu

http://paradise2lurve.blogspot.com

adehhh .. tettt

JuanYuan said...

@Miss SurferParadise
haha..sabar2..

nnt orang akan kenal gak akak :)

ShaLLeyShaLina said...

eh juan...aku dah follow ko ke ekk??hahahaha ;p

JuanYuan said...

@ShaLLeyShaLina
yer la syg.. tu pon puas paksa..

hahaha...gurau :))

Cik Nathrah said...

congrate :)

JuanYuan said...

@Cik Nathrah
thanks dear :))

Gayahspears said...

tahniah yuan~
satu permulaan yg baik~

JuanYuan said...

@Gayahspears
tengs dear..

tp xleh lawan gayah ag..haha

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...