pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Monday, October 25, 2010

the other me

hey.. Assalamualaikum..

korang camner? sihat? bagus.. Juan tak berape nak sihat.. tak tau sebab ape.. still nak muntah-muntah.. morning sickness kot? what?? err.. abaikan..

okehh, tengok tajuk.. ''the other me''.. sebab ape? ade sebabnye..

semalam Juan onl9 facebook.. chat ngan lecturer Juan.. dalam setengah jam jugaklah duk merapu.. melayan karenah masing-masing.. yang paling tak leh blah bile lect Juan cakap ader student yang duk berbalas komen ngan lect yang lain.. dan topiknyer adelah tentang bf masing-masing.. hak hak.. konon-konon student tu faham masalah lect.. WTF?? ha ha ha..

okess, lari topik.. lepas setengah jam chatting, lect Juan cakap nak pegi main game.. so, tamat setakat tu jer.. then, Juan pon facebook walking.. err.. boleh gune ker ayat tu?? hak hak.. takpe.. janji korang faham..
alkisahnya, Juan pon jumpe lah facebook kawan Juan yang juga merupakan senior Juan.. Juan add then dier terus accept.. tak menyempat.. ha ha..

baru Juan tahu.. rupe-rupenyer dier pon seorang blogger macam Juan.. Juan teros singgah blog dier.. macam tu jugak ngan dier.. sambil-sambil tu kitorang dok berbalas komen kat facebook.. then ader satu komen yang menarik perhatian Juan..





dier cakap bile tengok blog Juan, tak nampak macam Juan yang tulis.. best lain sangat..

well, actually mmg betul.. kalau sape-sape yang kenal ngan Juan personally tak kan percaye yang Juan seorang blogger.. sebab? entah.. personaliti Juan dalam dan luar blog adalah berbeza.. yess.. berbeza.. tapi Juan rase taklah ketara sangat.. serupa tapi tak sama.. yer..

tapi, walau ape pon.. korang kene tahu.. ape yang Juan sampaikan kat blog ni adalah totally dari diri Juan sendiri.. mungkin ni satu tempat yang sesuai untuk Juan ekspresikan diri Juan.. memandangkan Juan seorang yag pemalu.. ha ha.. emm, Juan seorang yang pemalu keh.. especially wif you, girls..

so, tak kisahlah walau camner pon karekter Juan.. yang penting Juan tetap Juan..

this is my blog.. yess mine.. and everything written based on my personal thought

2 ribu orang sedang beromen ;D:

Miss SurferParadise said...

jom romen2 .. yerkkkk .... amboihhh .. siap letak komen k aisyah lam blog ... best2.... hahah ...

JuanYuan said...

@Miss SurferParadise
haha..jgn maree...~

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...