pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Tuesday, October 26, 2010

bertukar wajah

hye hye hye..

takde ape sebenarnya.. just nak bagitau korang yang Alternatif Kehidupan sudah pon bertukar wajah.. i'm going blue.. ha ha ha...

well, ramai kawan-kawan Juan yang dok komen sebab blog Juan dulu bertemakan warne pepel and gambar pokok kat belakang tu.. diorang cakap Juan jambu.. eeii.. tak nyah.. mak tak jambu okess.. mak cume berhati lembut.. tu jer... err

okehh, Juan rase penampilan terbaru Alternatif Kehidupan nampak lebih ceria dan yang penting tak jambu.. kn? so, Juan rase berpuas hati even header tetap konsep yang same macam yang lepas.. hu hu.. Juan mmg fail dalam photoshop.. so, Juan mmg tak pandai nak buat header macam korang semua.. tapi, tu semua tak menjadi masalah okeh..

and.. layout jugak Juan dah ubah menjadi left-right sidebar.. Juan rase ok kot.. kn? kalau tak ok dan ader sebarang cadangan sile bagitau keh.. nak komen pon boleh, nak tinggal kat shoutbox pon boleh.. tepuk dada tanya jari.. hak hak..

okehh, setakat ni saje.. dengan lafas Basmalah, dengan ini, Juan merasmikan penubuhan penampilan baru Alternatif Kehidupan..

so, Blueee....~

9 ribu orang sedang beromen ;D:

EYA NADIA said...

keep it up. : )

EYA NADIA said...
This comment has been removed by a blog administrator.
JuanYuan said...

@EYA NADIA
hoho..tengs na pren~

cik shara gadis bunga said...

nice weyhh
kalah blog shar

JuanYuan said...

@cik shara gadis bunga
haha..shara..
lau nk dbandingkan..
mcm langit ngn bumi..
blog shara jauh lbih cantek dr blog bruk neyh..haha

Notami said...

btul ke dah brtukar? x prasan lak!

JuanYuan said...

@Notami
yup..haha

Miss SurferParadise said...

best2!! k aisyah ske!!

JuanYuan said...

@Miss SurferParadise
hehe..thanks~

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...