pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Saturday, October 23, 2010

50 Bloggers Di perlukan

salam 1 agama, bangsa dan salam 1 Malaysia..

well, sebenarnya ni entri khas Juan buat.. sempena dengan kempen yang 100 penulis buat.. okehh?

Juan ader blogwalking semalam.. then, singgahlah kat blog ni.. siez Juan tertarik ngan entri ni.. kenape Juan nak join? sebab Juan raser ni satu peluang untuk Juan yang baru bertatih dalam bidang blogging ni.. Juan rase, dengan alternatif ni dapatlah Juan promote blog buruk Juan ni.. Alternatif Kehidupan..

siyesly banyak benda yang Juan nak kongsi ngan korang sumer.. tp secara berperingkatlah kan? takkan nak publish semua sekaligus.. giler?? hak hak.. tak makan+tido+study lah Juan nampaknya.. so, dengan adenye alternatif ni maka akan bertambahlah readers Juan.. harap-haraplah kan.. barulah Juan rase semangat nak update dan kongsi macam-macam.. kalau takde readers ape gune sesebuah blog tu kan?? sape nak bace? sendiri tulis sendiri bace?? gituu? ha ha ha..

so, kepada mane-mane bloggers baru yang macam Juan ni.. Juan rase baik korang cepat-cepat ambik peluang ni.. mane tahu blog kiter tersenarai kan? at least mencuba ke arah sumthing yang sihat.. kat bawah ni Juan sertakan link untuk ke entri tersebut..

http://www.100penulis.com/2010/10/50-bloggers-diperlukan.html

okehh.. kat situ korang kene bace instruction dulu keh.. jangan main bedal jer.. hak hak hak..




and there's something that i wanna share with you.. readers..

7 ribu orang sedang beromen ;D:

miss keroppi said...

. . . jejak kakiku disini.

hi..salam blogwalking~ :P

JuanYuan said...

@miss keroppi
hyep..welcome..=)

Kimmy Ai said...

salam 100 penulis!

hai juan yuan.. salam kenal! ;DD

JuanYuan said...

@Kimmy Ai
hye..camat bkenalan..=)

Amyna said...

Juan.. Thanks 4 da info.
Sangat menarik tertarik..pasti join.. Mana tahu tersenarai juga kan.. InsyaAllah :-)

thanks again.. Hepy blogging yeahh!!

JuanYuan said...

@Amyna
hehe..welkemm..
try r..mne tau tsenaraikn ;p

100penulis said...

Terima Kasih atas penyertaan anda ya. Link blog anda telah disenaraikan dalam blog 100penulis.com. Sama-samalah berbalas-balas trafik ok :)

Mengenai banner yang anda letak di sidebar, harap ia dikekalkan di situ sebagai tanda barter dengan blogroll kami.

Anda boleh lihat senarai blogroll tersebut di sini : Mesti Serbu

Salam kenal-kenal and happy blogging!

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...