pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Friday, February 18, 2011

comel keww ? ye leww ..

Assalamualaikum ..






rasanya macam dah lama sangat aku tak update ( lama eh ? ) .. yelah , blog aku ada masalah sikit .. bukan malware , tapi aku tak tahu .. kalau bukak blog dengan google chrome automatik semua crash .. tapi kalau bukak ngan mozilla musang tu okay pulak .. cuma lambat sikit la .. 

okay , semalam ada seorang member lelaki aku hantar mesej camni .. 

" wey , ko ader anew ? "

" sombong sekarang niw erk ? "

" huhuhu ... "

well .. serius nak muntah aku .. macam apa je .. dahlah lelaki .. kalau perempuan*comel  tak apalah jugak .. bolehlah aku marah-marah sayang .. babap ke .. ni lelaki*tak hensem pulak tu  .. bukan marah-marah sayang dah , sepak je terus celah kangkang .. 

benda ni dah lama dah sebenarnya .. semua orang pon dah tahu pasal kewujudan bahasa RemPiwt aka comel ni .. err , comel ? boooo !

sangatlah meluat bila jumpa orang yang guna bahasa camni .. nak-nak kalau update status kat facebook .. tengah elok-elok scroll dekat homepage tu , tiba-tiba nampak status RemPiwt .. perghhh !! rasa nak hentak keyboard kuat-kuat .. rasa nak conteng-conteng je muka orang tu dengan marker ..

kenapew erk sukew gunew bahasew niw ?

entah !! aku pon tak tahu nak cakap apa .. takde life kot ?  ( sapa-sapa yang suka guna bahasa ni , sila terasa ) 

okay .. jom tengok video ni .. aku suka layan video mamat ni .. AnwarHadi ..










aku suka part yang Ad mbr lmew tgu lmew glew..x aprv gk aq ..








huhuhu .. bluerkk !!

23 ribu orang sedang beromen ;D:

Anonymous said...

salam juan

ingat ke aku sorang je xsuke bahase gitu.

kau pun xsuke jgk eh..hehe

pelat semacam je aku tengok

keh3

Miss Yaty said...

hahaha...tu pun nak geli.... :P

tapi kalo akak pun geli jugak kalo lelaki ckp gituwwww~~

tomato said...

hahahaha ! juan watpew tuw ? ekekkeke :P

Ayuni said...

merosakkn bahasa....

Siti Nathasca said...

siyes menyampah org mesej gune bhase mcm ni...kalu pompuan ley trime lg,llki?aduhhh...rse nk hempuk.haha

Siti Nathasca said...

siyes menyampah org mesej gune bhase mcm ni...kalu pompuan ley trime lg,llki?aduhhh...rse nk hempuk.haha

Mr.IX said...

aQ pOn mEnYaMpaH owang tulis cam TeW..hahhaha....

klu blogger tulis gitu aku close dah...kan.

JuanYuan said...

@Anonymous
haha..:)

JuanYuan said...

@Miss Yaty
gelilah akak oi..macam apew jew..haha

JuanYuan said...

@tomato
eww,tak sukew

JuanYuan said...

@Ayuni
yup..tepat..haha

JuanYuan said...

@Siti Nathasca
haha..tawu xpew arr

JuanYuan said...

@Mr.IX
haha..samalah :D

zahidah dihaz said...

tension giler dengar orang cakap cam tu...biasa budak pempuan yang pakai..ni budak laki pun pakai jugak??


Tentatif program semalam:

1. Derma darah @ UiTM

2. BPIEF @ BCCK

3. Karnival Mesra Belia Sarawak

hana said...

mmg x suke benar bahase nh..
rase mcm nk bg penyepak je kn orang yg gune..
prosak bahase..

JuanYuan said...

@zahidah dihaz
tu la pasal..hahah

JuanYuan said...

@hana
hak3..sepak jer

Mawar Merah said...

huhuhu. nak wt cmne. mereka rs cute bila berckp begitu..

kacangkelisa said...

okeh tolak pasal korea tu...yg ni aku stuju...hahaha LOL XD

JuanYuan said...

@Mawar Merah
well,langsung tak cute..haha

JuanYuan said...

@kacangkelisa
bagus..

nak lagi bagus?

sila bersetuju ngan Korea tu sekali..haha

kacangkelisa said...

aku abaikan ayat bawah skali tuh...
sekian!

JuanYuan said...

@kacangkelisa
huh?hahaha

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...