pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Tuesday, February 15, 2011

Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011 ..

keh keh keh ..

perasan dowh aku ni .. blog cantik ? agaklah kan ? lalalala XD ..

setelah ditag oleh doktor yang tak suka makan panadol , aku dengan ini berhasrat untuk join satu contest .. beliau cakap aku ni perasan .. perasankah aku ? oh no no ! aku tak perasan .. tapi benda betul .. hakhak!  orang cakap fact is fact ..





walaupon aku rasa aku tak layak , tapi tetap jugak aku nak join .. memandangkan aku tak pernah menang*demm  mana-mana contest , so aku harap kali ni aku berjaya .. kalau tak memang loser la kan ? hakhak!

okkaylah .. aku nak tag member-member yang aku rasa agak perasan jugak yang blog diorang cantik ..


so , mereka-mereka di atas adalah dicabar untuk membuktikan darjah keperasanan ( tiru ayat Dr Hanis ) mereka adalah berbaloi .. erk ...




p/s  aku jarang online sekarang sebab blog aku bermasalah .. akan diperbetulkan secepat mungkin ..

19 ribu orang sedang beromen ;D:

nelly said...

Gud luck ..
=)

meaw said...

aipppp...kuang asam juannnnn,huhuhu...t meaw wat auw! hehe

niesz said...

hahaha..gud luck awak..mane tau ade rezki kan nnti..

tomato said...

kalau ceq masuk , kalah lah juan . haha :P

sicomot-comel said...

gudluck =D

hamzah ian said...

mentang2 gua tak cantik.. sob2..

p[A]n[A]d[O]L said...

akhirnya dia wat jgk..
hahaha
bgs2...

gudluck boi.. ^^

cekmet said...

terima kasihhhhh juannnnnnnnnnn

JuanYuan said...

@nelly
thanks :))

JuanYuan said...

@meaw
hahaha..ok :)

JuanYuan said...

@niesz
hehe..thanks tau :)

JuanYuan said...

@tomato
haha..xpelah XD

JuanYuan said...

@sicomot-comel
thanks :D

JuanYuan said...

@hamzah ian
alaa..lu nak tacing apa hal? har har har

JuanYuan said...

@p[A]n[A]d[O]L
haha..kn da cakap nk buat :)

JuanYuan said...

@cekmet
hihi thanks :D

aleen aiden said...

kalau kamii yg buat nampak comel tak?ha3 :P

apisv2 said...

salam,
mengunjungi pesaing2 blog;p
pencarian blog tercantik apisv2

bun said...

gudluk

datang buat spotcheck
tok pilih 10 blog tercantik

jangan lupe vote saye
kat kump 2 no 28

undilah b4 10mac2011
thanks

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...