pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Friday, March 4, 2011

jom join blog review Jaa ..

shuh shuh .. eii larila .. aku nak masuk ni .. takde tempat lain ke nak buat sarang ? aku fire kang .. oo , taknak lari lagi , jap aku amik ridsect ngan lighter ..

ZZzzzzZzzzzz .. ( bunyi semburan ridsect )
 
ambik lighter : cucuh dekat ridsect tadi .. halakan tepat ke sasaran ..

"yeay , mati pon .. takde dah labah-labah bersarang dekat blog .. "


*****




ok , kali ni join segmen Jaa's Stories pulak .. segmen untuk masuk bloglist beliau dan seterusnya berpeluang untuk direview oleh beliau ..

sape Jaa's Stories ni ? aku kenal ke beliau ? yes , aku kenal ..

aku dulu satu sekolah ngan Jaa ni .. tapi dari form 1 sampai form 3 je .. sebab masa form 4 aku pindah sekolah lain .. masuk teknik .. beliau pon pindah pergi sekolah lain jugak aku rasa .. ke tak ?

aku jumpa blog Jaa ni masa aku bw .. mula-mula aku tengok beliau , aku terpegun .. err , maksud aku , aku rasa macam pernah tengok muka ni .. tapi di mana ya ? tapi lepas tu aku pendamkan je .. nak tegur takut salah orang .. then , beberapa jam atau beberapa hari ( tak ingat :p ) lepas tu , beliau ada singgah blog ni dan tinggal jejak dekat kotak jerit tu .. beliau cakap beliau kenal aku .. siap tahu nama aku lagi .. so , tak syak lagi , inilah wanita yang aku cari .. erkk ..

sepanjang aku kenal Jaa ni , aku rasa beliau sombong .. serius .. berapa kali aku cuba ushar beliau ni .. tapi , sebelah mata pon tak pandang .. perghh .. mentang-mentang beliau kegilaan ramai , kita yang tak seberapa ni dia jeling ngan taik mata je .. tapi takpe , jenis yang macam ni aku suka .. playing hard to catch .. hikhik!

mengenai blog beliau , aku rasa semua dah ok .. pink lagi tu .. biasalah , girlss .. hakhak! tapi aku perasan header tu macam tak center je .. ke mata aku yang juling air ni ? 

cerita .. aku suka cerita yang kelakar .. which is fun to read .. tak kisahlah pasal apa pon .. janji ada sense of humor .. yelah , kata nak awet muda .. kenalah ketawa selalu .. hakhak!  oh ya , cerita seram kadang-kadang best jugak kan .. nak baca cerita seram ? nahh .. baca dengan serius ..

ok done .. harap-harap dapat masuk bloglist .. kalau tak dapat jaga .. aku sebar no fon Jaa nanti .. kahkahkah! ( gelak jahat ) 




p/s  sorry kalau blog agak lambat loading .. blog aku kena malware ringan dari Norfanil.com hari tu .. sekarang dah ok .. cuma biasalah , ambik masa sikit nak pulih sepenuhnya .. jangan risau , blog aku takde malware dah .. kesian Norfanil.com , terpaksa delete blog ..

8 ribu orang sedang beromen ;D:

jaa64 said...

hahahahaha...nak terguling aku baca ni wehh..kelakau!!

mmg header tu ade problem sikit,aku nk kene edit balik..ada dh beberapa org tegur..huhu,tp aku pun pelik lam laptop aku cm nmpak centre dh..

aku suka post ni,konfirm lah aku masuk dalam bloglist..adelah terlepas pndang post baru..hehe..thanksss!! :D

JuanYuan said...

orait..welkem :))

tomato said...

hahahahahahha ! macam2 la juan nie... ceq bukan wanita yg juan carik ke ? miahahhha :P

[sutera kasih] said...

erkk..cmne blog bleh kena malware dr blog org ekk..tak fhm..

(keluar tajuk)

JuanYuan said...

@tomato
erk,cari jugak..

cari pasal..hak3

JuanYuan said...

@[sutera kasih]
sbb dalam blog kita ada link blog yg kena malware tu..

so,kita nak buang link tu..kena cari dekat mana2 =)

PinQib said...

haha:)
heheh..
biler juan nak review blog kamek
??


•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HI….. :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

|Cara Picit Jerawat Paling Seronok!|

|Blog Menggemok!|

Anonymous said...

babo babo babo babo babo kalo nk ngutuk kpop pon jgn lar nak tulis smpai kat blog...kpop is d best i love kpop..... kpop is my life..wht ever wht u want to say....llki korea sotong aduh xmasok akal ALLAH dh mnjdikn merke manusia knpe ka ckp dye sotong lak..kalo dyeorg sotong ka pon sotong jugak lar kan????babo ka thu x maksod dye???lupe ka anti kpop..babo = stupi* ...

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...