pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Monday, September 27, 2010

GUA TAHU ITU SIAPA

post ni adalah sempena contest ' GUA TAHU ITU SIAPA '.. okeh??

sebenarnya Juan sajer jer nak join contest ni.. just nak memeriahkan lagi contest ni.. bukan harap menang sangat pon.. kalau menang terima.. kalau kalah pon takpe.. nk wat camner kn?? xder rezeki la tu..(ayat pancing simpati juri..hak hak hak)





oleh itu, Juan mengishtiharkan bahawa jawapan Juan adalah..

kakak Hamzah Ian yang tengah meratah rendang ngan ketupat..

yer, itu adalah jawapan Juan dan jawapan tersebut adalah muktamat!

dengan ini, Juan juga mengishtiharkan perang bahawa Juan nak tag 3 orang yang Juan raser layak untuk join contest ni...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


*************************


alaa, tak de yang layak lah.. hak hak hak..

so, Juan raser kepada saper-saper yang nak join contest ni silalah join ok? tak salah kn kiter pakat ramai-ramai memeriahkan contest ni..??

okeh, Hamzah.. ni jawapan Juan.. so, ko pandai-pandailah k.. ha ha ha..

*pssttt... pssttt... tak menang pon takper.. janji dapat jadi otromen 3 ;D

3 ribu orang sedang beromen ;D:

hamzah ian said...

noted... terima kasih sebab join eyh... nantikan keputusan nanti..

btw ko punya header cun owh..

Lulu caldina said...

wah jwpn pancing undi.....

JuanYuan said...

@hamzah-okeh, thanks bro..
xcantik pon..edit sndiri..hak3

@lulu-maner ader ;p

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...