pencinta kehidupan

Kata Pengantar

Hai semua.. Bismillah dulu sebelum bacer tau.. Ambik berkat :) jom !

Wednesday, June 1, 2011

Blog Kekanda : kesah apa aku tak teruna ..

It's a parody ..






ni lagi satu punya hal .. aku tahu dalam dunia ni tak ramai lelaki yang ada TERUNA ( sbb dah kawen , kene rogol (?) dll ) .. sekarang susah nak dapat lelaki yang ada teruna .. aku kesah ape org panggil aku bohjan ke gigolo ? kalau kau marah orang panggil kau bohjan maknanya betullah kau tu bohjan (?) .. sedar-sedarlah wei .. jangan ingat dalam dunia ni aku sorang je takde teruna ! pikir sebelum cakap .. YEAHH , aku jujurlah dengan korang .. AKU DAH PERNAH MAIN (dgn budak form 2 ) .. puas ? ade ke orang nak mengaku macam aku ? takkan punya .. biar orang pandang hina dekat kita , asalkan kita ada MARUAH DIRI (???) ! thank you :)


bercakap pasal maruah diri .. kau tahu tak maruah diri tu ape dik ? baru form 2 dah pumpang-pumpang canang dekat org kau tu takde dara .. best sgt ke main sebelum kawen sampai seluruh alam semesta kau nak bagitau ?

oh ya , define the " MARUAH DIRI " elok2 .. jangan tunjuk sgt yg kita ni kurang cerdik ..





p/s refer pada blogpost ni ..

12 ribu orang sedang beromen ;D:

Zulfahmi Abidin said...

haha. aku baru lepas melawat blog tuh tadi pagi.^_^ gile kan dak tuh. vongok. hahaha. haramjadah..

jaa64 said...

kahkahkah...ko dah penah main ke der!!!lalalala...

layan lah budak tak cukup umur tuh!!gila ngaku xde dara..bodoh punya orang..lalala..

okey,sesuai..bai

GadisKecil said...

Gk pun baru je pi jenguk blog budak tu..tak pasal-pasal abis sume entry nye GK baca..nak tahu ape citer sebelumnya..Aishhh~

akhir zaman,tidak lagi malu berbuat dosa! mudah-mudahan adik tu dapat petunjuk utk berubah.....

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sekarang ni maruah tu bukan soal dara atau tak soal sikap dia sendiri yang tak tahu malu mencanang aib sendiri dgn bangganya sedangkan dia atau sesapa saja yg baca tahu apa yg di buat terang2 salah, dosa & sangat2 buruk
TERKINI :KAU TAK KISAH TAPI ADA YANG KISAH PASAL STATUS DARA KAU.
TERKINI :TERIMA HUKUMAN REJAM SAMPAI MATI SELEPAS SERTAI PERTANDINGAN RATU CANTIK
TERKINI : JANGAN PANDANG PEREMPUAN COMEL BERPERUT BOYOT ITU!

Ayeem Jemain said...

haha. ada laki kena rogol eh? aku nakk! tapi aku tak relaaa! :p

amber tiffany said...

budak baru nak naik -_-''

Nobita Sensei said...

kemain beliau yer.

tieyka said...

persoalan tentang maruah...Hurmmm simpati pun ada kat budak tu tpi sapa suruh ci psal...

gadismaya said...

aishhh bdak ni..pening kepala aku bce blog die dgn bju belang2 zebra die tuuuu..

saya bukan tomato said...

errrkkk tataw nak komen pe .. T_T

lame nye xtgk juan :D

Miss Yaty said...

aik pesal akak nk p bace xdpt da...die dah buang sume entry die ekk?huhu..

heranlah nape org cm ni xde rase malu..

kiesya said...

hye! Nice blog..feel free to follow,mekaseh =)

http://www.duniakiesya.blogspot.com

Next Back home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...